Inleiding Tot Landbouwwetenschap

Tuinbouwwetenschap is het onderzoek naar de praktijken die zich bezighouden met het veld van de agribusiness. Landelijke wetenschap en tuinbouw, hoewel met elkaar vereenzelvigd, zijn in wezen totaal verschillend van elkaar. Agribusiness is het ambacht van het ontwikkelen van planten, bladvoedsel voor menselijk gebruik. Tuinbouwwetenschap beheert exploratie, verbetering en vooruitgang in creatiemethoden zoals watersysteem, de leidinggevenden, hindercontrole enzovoort. Het omvat de cycli die fundamenteel zijn voor het verbeteren van de kwaliteit en hoeveelheid van tuinbouwproducten.

Agrarische wetenschap beheert het veranderen van de essentiële items in voltooide, gebruiksvoorbereide items. Het omvat ook het vermijden en aanpassen van onvriendelijke factoren die de efficiëntie belemmeren. Er is gezinspeeld op een buurtwetenschap vanwege de solide verbinding met de buurten. Het wordt normaal gezien als een wetenschap die eco-districten beheert, omdat het in hoge mate afhankelijk is van de omgeving en eigenschappen van de bodem in een specifieke regio. Deze variabelen verschillen over het algemeen van de ene plek naar de volgende. Talloze mensen zijn van mening dat de agrarische wetenschap afhankelijk is van het buurtklimaat en de nabijgelegen bodemkwaliteiten, dus expliciete oogsten moeten lokaal worden geconcentreerd.

Het baanbrekende werk van Gregor Mendel op het gebied van landbouw maakte het onderzoek overal op de planeet mainstream. Hoe het ook zij, in de topperiode veranderden de kunstmestbedrijven in Duitsland in de achttiende eeuw de landbouw. In de VS begon een verstoring in de agrarische wetenschap met de dood van de Hatch Act in 1887. De belangrijkste drijfveer achter de Hatch Act was de behoefte van het land om de boeren in staat te stellen het nut te verbeteren en de zich ontwikkelende bevolking te voeden. Sinds het midden van de jaren zestig heeft de agribusiness een enorme betekenis gekregen in het creëren en creëren van naties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share